OM OSS  
  JURIDIK  
  SKATT  
  EIENDOM  
  BYGGING  
  OVERSETTELSE  
  KULTUR  
  GOLF  
  FRITID  
     
  svensk  
     

SPANSK SKATTERETT

Skattelovgivningen er i stadig endring, og det er nødvendig å holde seg informert og oppdatert. Hvis du eier en eiendom eller driver en bedrift, er du skattepliktig i Spania. Residente og ikke-residente behandles forskjellig, men det er lov å erklære sine eiendeler, og det kan bli kostbart å kutte hjørner.

Våre kompetente advokater vil hjelpe deg med råd og informasjon, ta vare på dine skattespørsmål og håndterer alle dokument eller kommunikasjon med myndighetene.
Alle møter på kontoret simultantolkes mellom spansk og skandinavisk. Vår oversetter er tilgjengelig fra mandag til fredag 10:00 til 14:00. Du kan ta kontakt direkte via e-post for informasjon: Susanne

skatt
   

Spansk arve- og gaveskatter

Den nye loven fra 2014 påvirker arv og gave skatt, og i praksis betyr at i fremtiden ikke-residente kan dra nytte av alle skattefradrag som tidligere bare residente vært i stand til å gjøre.

Deklarasjoner

Vi tar vare på din selvangivelse, og beregner din samlede skatt - og holder din skattestatus oppdatert. Du kan bare slappe av og føle deg trygg på at du ikke vil lide noen overraskende straffer. Vi håndterer all representasjon før skattemyndighetene og holder styr på betalingene.

Trenger du ekspertråd for å analysere din skattesituasjon? Lage en avtale på vårt kontor MASTER i La Nucia. Våre oversettere er på kontoret mellom - fre 10:00 og 14:00.
Du kan også kontakte henne direkte via e-post for spørsmål eller informasjon

E-post