OM OSS  
  JURIDIK  
  SKATT  
  MÄKLERI  
  BYGGNATION  
  ÖVERSÄTTNING  
  KULTUR  
  GOLF  
  FRITID  
     
  norsk  
     

BYGGNATION OCH RENOVERING


Vår trevliga och skickliga konstruktör är svensk men med lång erfarenhet av arbete i Spanien. Han arbetar tätt ihop med vår spanska tekniska arkitekt och tillsammans hjälper de dig med allt från ideer till planritningar, geologiska undersökningar, tillstånd och licenser samt materialförslag.

Det är viktigt att känna till miljö- och klimatpåverkan, markförhållanden,
lokala byggförordningar och vilken typ av material som bör användas. Spanien har tyvärr en tradition av dålig byggkvalitet och det är därför viktigt att gå igenom allt för att undvika tråkiga överraskningar.

   

Värdering och kontroll av en fastighet

Funderar du på att köpa ett renoveringsobjekt?
Man bör alltid först ta hjälp av en expert för att kontrollera byggnaden efter fel och be om råd av en lokal arkitekt då renoveringskostnaderna många gånger kan vara för höga för att fastigheten ska vara värd att köpas överhuvudtaget. En lokal arkitekt eller byggexpert känner till alla specifika förhållanden på orten. Många har åsikter men få kan ge expertråd.
Tveka inte att kontakta oss. e-post på svenska

 

Vill du köpa ett hus eller en lägenhet och designa om?

Inga problem, kom till vårt kontor för ett möte och därefter görs en översyn på plats och processen är i gång. När allt är något så närt klart på idéplanet kommer du att få en detaljerad offert. För att ta kontakt med vår svenska konstruktör, skicka e-post här så kontaktar vi dig snarast för ett möte eller ringer upp dig om du vill.
Ideerna är många, vad är din dröm?